PADI Deep Diver Speciale

På PADI Deep Diver specialet lærer du at dykke til de 40 meter, der er den maksimale dybde for rekreationelle dykkere.

2.795 kr.

Beskrivelse

På PADI Deep Diver specialet lærer du at dykke til de 40 meter, der er den maksimale dybde for rekreationelle dykkere.

Dermed får du mulighed for at dykke ned i eventyr, som de fleste kun kan drømme om. Her findes ofte et dyreliv, som er helt anderledes end på lavere vand, og kurset giver dig også mulighed for at komme ned til de mange vrag, der ligger på disse dybder.

Deep Diver-specialet fokuserer på emner som nitrogennarkose, dekompressionssyge, gasplanlægning hvorved dybdedykker-kurset ruster dig til at planlægge og udføre dybe dyk på sikker vis.

Kurset består af en spændende eLearning del og en quiz, som vi tager på den første dykkedag.

Samme dag får du chancen for at forfine dine færdigheder og udføre de teknikker, din instruktør har planlagt for dig. Kurset består af 4 dyk over 2 dage.

Tilmelding fungerer på den måde, at du booker din plads, og så kontakter din. instruktør dig og aftaler med dig, hvilke datoer, der passer bedst.

Hvis der indtræffer sygdom, dækker din FLEX-forsikring (kan tilkøbes).

Du kan aflyse en kursusgang én gang og blive flyttet til et andet kursus, hvor der er plads, inden for de næste 6 måneder.

Hvis du bliver syg før eller under kurset, kan du ønske at flytte dine resterende kursusdage én gang. Kurset skal være færdiggjort inden for 6 måneder fra startdatoen.

Prisen inkluderer eleaning og certifikat.

Kontakt os