Prøvedyk

Vores populære Prøvedyk er målrettet dig, der gerne vil lære at dykke, men er usikker på, om det er noget for dig. Det kan også være, du bare gerne prøve at være vægtløs? Kurset holdes i Dragør Svømmehal kl. 17.

Det kan du forvente?

  • Find ud af, om dykning er noget for dig.
  • Oplev, hvad der sker under overfladen.
  • Tag dit første åndedrag under vandet.
  • Hør, hvad der kræves for at få en dykkercertificering.


Når du har booket et prøvedyk, modtager du et link fra PADI med din E-learning, som du skal gennemføre, inden du møder op. Undervisningen tager ikke ret lang tid og består af en kort lektion efterfulgt af nogle enkle spørgsmål. Hvis du svarer forkert, gentages processen. Når du er færdig, uploades dine svar, og vi kan se dem. Så er du klar til prøvedykket.

​Prøvedykket består af fem enkle øvelser på lavt vand. Du kan bunde og sidder tæt på din instruktør. Når alle har gennemført øvelserne, dykker vi ud på lidt dybere vand og får følelsen af at være vægtløs. Om vinteren dykker vi i svømmehal og om sommeren i havet.

Hvad skal du opfylde af krav?

Alle, der skal dykke, inklusive prøvedyk, skal udfylde en helbredsattest, før de får lov til at gå i vandet. Det er vigtigt, da dykning kræver et minimum af sundhed og fitness. Vær omhyggelig, når du udfylder erklæringen, og hvis du skal svare ja til spørgsmål 3, 5 og 10 eller et hvilket som helst spørgsmål på side to, skal du medbringe en lægeattest for at kunne deltage. Lægeattesten må ikke være mere end 12 måneder gammel.

Du finder helbredserklæringen her

Når du har gennemført dit prøvedyk, godkender vi det som dit første dyk, hvis du gerne vil fortsætte med dykkeruddannelsen.

Oplev magien under overfladen og tag dit første skridt mod at lære at dykke med et prøvedyk fra Københavns Dykkerskole! Der er kun 8 pladser på hvert hold – så book din plads nu!

Kontakt os