Advanced Open Water

Er du klar til at tage dit dykning til næste niveau og udforske dybet? Så er Advanced Open Water kurset det perfekte valg for dig! Kurset bygger videre på din grunduddannelse og forbereder dig på at tackle de udfordringer, der kommer med dybderne.

Det kan du forvente?

Kurset består af fem dyk i alt, hvoraf to er obligatoriske: dybde og navigation. De resterende tre dyk vælger vi ud fra dine ønsker og kan inkludere specialer som strømdyk, tørdragtsspeciale, natdyk, DSMB, peak performance, nitrox mv.

Hvis I er en gruppe, der tilmelder jer sammen, kan I komme med forslag til de tre specialer. Vi forbeholder os dog retten til at afslå et speciale, f.eks. hvis vi ikke udbyder kurset, eller det ikke er muligt at udbyde kurset, grundet vejret. I løbet af kurset skal du gennemføre fem dyk og fem kundskabstest.

Hvad skal du opfylde af krav?

Som ved de andre dyk skal du udfylde en helbredserklæring inden kurset.

Det er vigtigt, da dykning kræver et minimum af sundhed og fitness.

Vær omhyggelig, når du udfylder erklæringen.

Hvis du svarer ja til spørgsmål 3, 5 og 10 eller et hvilket som helst spørgsmål på side to, skal du medbringe en lægeattest for at kunne deltage.

Lægeattesten må ikke være mere end 12 måneder gammel.

Du kan finde helbredserklæringen HER.

​​Du skal være 15 år eller ældre for at dykke til en dybde på 30 meter.

​​Når du har gennemført Advanced Open Water kurset, må du dykke til 30 meter og opleve dybet på en helt ny måde.

Book dit Advanced Open Water kursus nu og tag dine dykkerfærdigheder til nye dybder! Tilmeld dig nu, og oplev verdenen under overfladen på en helt ny måde.

Kontakt os