EFR (Førstehjælp)

Pt ingen kurser planlagt

Ikke tilgængelig

Pt. ikke tilgængelig

Beskrivelse

På førstehjælpskursus Emergency First Response®(EFR) lærer du teknikker, som kan redde liv. Vil du være bedre rustet til at håndtere en livstruende situation og vil du prøve teknikkerne i et sikkert læringsmiljø med en instruktør, så er Emergency First Response®(EFR) noget for dig.

Du bliver guidet igennem livreddende førstehjælp og sekundær pleje af skader, så som shock, frakturer og blødninger. Gennem praktiske øvelser, træner vi dig i, hvad du skal gøre i de kritiske øjeblikke mellem en livstruende nødsituation som opstår og frem til akuttjenesten ankommer.

Her øver vi at udføre CPR / Hjerte-lungeredning og at lægge bandager, hjælpe én, der er ved at blive kvalt og meget mere.

Som ekstra element, som du vil skulle bruge under dit Rescue Diver lærer du også at administrere ilt og betjene et AED. Uanset om du er dykker og skal videre på Divemaster, som Rescue Diver eller bare vil være rustet, til en eventuel kritisk situation, så er førstehjælp et kurus, som kan ruste dig til at redde liv.

Krav til kursus:

  • Forud for dit prøvedyk skal du have gennemført eLearning og afsluttet Kundskabstesten.
  • Samlet tidsestimat: 5 timer
  • Minimumsalder: Ingen

 

Det er en fordel at tage tøj på, som du kan bevæge dig i på kursusdagen. For vi kommer til, at træne førstehjælp på hinanden og hjerte-lungeredning på en øvelsesdukke på hug på gulvet.

Kontakt os