top of page
8153D929-5F77-454B-AA01-BD7480B41B57_1_105_c.jpeg

Dykkercertificering

Lær at dykke

Vil du lære at dykke? Så er du kommet til det rette sted.
Millioner af undervandsudforskere startede lige her.

Dykning tilbyder en flugt fra det daglige liv stress og jag, giver adgang til en fantastisk verden under bølgerne og giver dig mulighed for at skabe positive forandringer i arbejdet med havet. Kom og vær med #LiveUnfiltered

Den måde verden lærer at dykke®

PADI (the Professional Association of Diving Instructors) er den mest anerkendte dykkertræningsorganisation på verdensplan med 29 millioner certificeringer og flere på vej. PADIs dykkerinstruktører gennemgår streng træning for at sikre, at din dykkercertificering er både sjov og sikker.

Kom i gang

Prøvedyk - Hvis du vil prøve dykning, men du ikke er helt klar til at tage springet ind i en dykkercertificering, så tilbyder Københavns Dykkerskole en oplevelse kaldet Discover Scuba Diving, prøvedyk på dansk, i en pool eller roligt havmiljø. Det er en hurtig og nem måde at finde ud af, om du kan lide at dykke. Book dit prøvedyk her. 

 

 

 

Open Water Diver - En dykkercertificering eller 'Open Water Diver certificering' giver dig mulighed for at dykke overalt i verden. I lighed med at køre bil kræver dykning specifik viden, færdigheder og træning. En PADI Open Water Diver certificering er dit pas til eventyr under vand. Læs mere her.

Divers Training in Pool
Coldwater Switzerland 0H6A6046.jpg

3 muligheder for certificering

8153D929-5F77-454B-AA01-BD7480B41B57_1_105_c.jpeg
8153D929-5F77-454B-AA01-BD7480B41B57_1_105_c.jpeg

Dykning giver
tilbage til havet

Når du bliver PADI-dykker, slutter du dig til det største fællesskab i verden, som arbejder for at skabe en positiv forandring for verdenshavene. Med et netværk af 6.600 dykkercentre og resorts, 128.000 professionelle medlemmer og over 29 millioner certificerede dykkere til dato har vi en fantastisk mulighed for at mobilisere millioner af PADI fakkelbærere for at redde havet.

PADIs mission om at beskytte vores blå planet vender PADI-fællesskabet med PADI AWARE Foundation tidevandet og skaber positive forandringer i havene. Og det er kun begyndelsen.

Coral Reef

Dykkerrejser

Hvis du vil ud på eventyr og redde havet, kan PADI Travel® forbinde dig med mere end 500 resorts over hele verden. Ved at kombinere et resortophold med et PADI Open Water Diver dykkerkursus, får du også et godt tilbud.

Coral Reef
pexels-daniel-torobekov-4961023.jpg
pexels-daniel-torobekov-4961023.jpg

Dykkercertificering af børn

Dykkercertificering af børn
Hvis dit barn er mindst 8 år gammelt, er det en sjov og spændende måde for dem at opleve dykning på, ved at tilmelde dem et Bubblemaker eller Seal Team-program først. 

Bubblemaker-programmet er et oplevelsesprogram i en pool eller roligt vand, der er lige så sjovt som det lyder - en chance for børn at blæse bobler under vandet, mens de dykker!


Seal Team-programmet er et poolprogram med flere sessioner, der dækker grundlæggende dykkerfærdigheder og actionfyldte AquaMissions. 

Børn på 10 år eller ældre kan tage Open Water Diver kurset og optjene en Junior Open Water Diver certificering. Bemærk! I Danmark dykker mere udstyr, som er egnet til koldt vand. Københavns Dykkerskole anbefaler derfor, at børn er fyldt minimum 12 år før de begynder at tage dykkercertifikat herhjemme. Kontakt os, hvis du vil vide mere om det at tage et dykkercertifikat. 

bottom of page