top of page
Coldwater_UK In Water01.jpg

Genopfriskning

Er det længe siden, du tog dit dykkerkursus, men du stadig kan mærke trangen til at dykke, når du nærmer dig vandet? Så er det tid til at genopfriske dine færdigheder med et genopfriskningskursus fra Københavns Dykkerskole.

Det kan være svært at huske alt, hvad du lærte, da du tog din dykkeruddannelse. Med vores kursus gentager vi nogle af de øvelser, du lærte på dit OWD-kursus, og vi tager fat, hvor du føler, du har mest behov. Kurset inkluderer mindst fire obligatoriske øvelser og de øvelser, som du og dine medkursister har behov for. Vores fokus er, at du føler dig klar til at dykke igen, når kurset er overstået.

 

KRAV

Som ved andre dyk skal du udfylde en helbredsattest, inden du kan deltage. Dykning kræver et minimum af sundhed og fitness. Vær omhyggelig, når du udfylder erklæringen, og hvis du skal svare JA til spørgsmål 3, 5 og 10, eller et hvilket som helst spørgsmål på side to, skal du medbringe en lægeattest, der ikke er mere end 12 måneder gammel. Helbredserklæringen kan findes HER.

Når du har gennemført kurset, er du klar til at dykke igen.

Kom tilbage i vandet og genopfrisk dine dykkerfærdigheder i dag! Book dit genopfriskningskursus hos Københavns Dykkerskole nu og oplev dykningens frihed på ny!

bottom of page