top of page

Fra nul til Divemaster

Hvis du ønsker at blive en professionel dykker fra bunden af, kan du tage vores "Nul til Dive Master" kursusforløb, som inkluderer OWD, Advanced OWD, Rescue og Divemaster kurserne til én samlet pris.

Som divemaster vil du assistere instruktøren i dykkeraktiviteter og kurser. Dette er det første skridt i din professionelle dykkerkarriere.

Tag divemaster-kurset, hvis du ønsker at:

  • Dele din passion for dykning

  • Forbedre dine dykkerfærdigheder

  • Drømmer om en international dykkerkarriere

  • Vil arbejde som dykkerguide

Under kurset vil du forfine de dykkerfærdigheder, du lærte på dit Open Water-kursus. Du skal være i stand til at demonstrere øvelser for elever, der har brug for ekstra træning. Derfor skal dine grundlæggende dykkerfærdigheder være på plads.

 

Du vil komme med ud på kurser, hvor du lærer, hvordan man arbejder med elever og instruktører. Du vil udvikle dig som mentor og assistent til instruktøren. Det bedste af det hele er, at du kan arbejde som Divemaster de fleste steder i verden. Divemaster-uddannelsen er første skridt på vejen mod at gøre din drøm om en karriere i dykning til virkelighed.

 

Når du starter som Divemaster Trainee hos Københavns Dykkerskole, vil vi guide dig fra trainee til divemaster. Vi forventer, at du er forberedt og klar til at assistere på hold henover sommeren og træne de 24 water-skills i din egen tid.

 

Husk, som Divemaster er du en del af undervisningsteamet. Derfor skal du have dit eget udstyr og være fortrolig med at bruge det. Du skal også have læst al e-Learning og deltage på kursusmoduler og assistere på hold.

 

Kurset kræver:

  • Rescue Diver-certificering

  • HLR og førstehjælpscertifikat taget inden for de seneste 24 måneder

  • En lægeerklæring, hvor du er fundet medicinsk egnet til at dykke

 

Kontakt os for at få mere information om forløbet og mulighederne for at blive en PADI Divemaster.

 

Minimumsalder er 18 år.

bottom of page