top of page
Screenshot 2023-02-03 at 20.02.05.png
Screenshot 2023-02-03 at 19.11.png

Velkommen til vores PADI-certificerede dykkeruddannelsesprogram

Hvis du ønsker at udforske de fantastiske dybhavsbund i verden, så er et PADI dykkercertifikat det første skridt. Vores uddannelsesprogram er udviklet til at give dig den bedst mulige introduktion til dykning og hjælpe dig med at blive en sikker og dygtig dykker.

 

Vores erfarne instruktører vil guide dig gennem hele processen, fra teoretisk undervisning og pooltræning til at tage dig med på dykkeroplevelser i det åbne hav. Vi tilbyder en bred vifte af kurser og certificeringsmuligheder, der passer til enhver interesse og færdighedsniveau.

 

For at blive PADI-certificeret dykker skal du gennemføre et uddannelsesprogram, der inkluderer både teoretisk undervisning og praktisk træning. Vi vil hjælpe dig med at navigere gennem hvert trin og sørge for, at du er godt forberedt til at tage din dykkerprøve.

 

Når du har opnået dit PADI-certifikat, vil du være i stand til at dykke overalt i verden, hvor der er dykkeroplevelser at finde. Det er en fantastisk måde at udforske verden under havoverfladen og opleve nogle af de mest utrolige naturvidundere, som vores planet har at byde på.

Vælg det dykkerkursus der passer til din kalender – vær opmærksom på de forskellige typer.

 

Over 2 weekender

Her tager vi os god tid og har mulighed for at fordybe os i de forskellige emner.
Vi gøre det i weekend for dig som ikke kan passe det ind i hverdage.

 

4 dages kurser

En kombination for dig som gerne vil tage det i et kortere forløb. En kombination af hverdage og weekend.

 

3 dages kurser

Et forløb der er mere intens og stiller krav til at du som kursist er godt forberedt, i god form og kan lide at lære i et højt tempo

 

Private kurser

Vi kan køre kurser for jer der gerne vi have et særligt forløb. Ring til os og vi udarbejder en plan der er tilpasset jeres ønsker. Fra enkelte personer til større grupper.

 

Tøv ikke med at kontakte os for at lære mere om vores PADI-certificerede dykkeruddannelsesprogram og begynde din rejse som certificeret dykker i dag!

bottom of page