top of page

Sådan kommer du igang 

Mit navn er Louise og jeg er en af instruktørerne, som du kan møde på dit kursus. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg omkring din beslutning om at tage et kursus med Københavns Dykkerskole. Derfor har jeg samlet en guide, som trin for trin tager dig igennem, hvad der sker fra det øjeblik, du booker, til du afslutter dit kursus.

 

Jeg håber at dette hjælper dig igang og lad mig vide, hvis du har brug for yderligere hjælp!

Det sker der, når du har booket et kursus

 1. Du modtager en e-mail fra PADI med en kode. Den skal du bruge når du logger ind og opretter dig hos PADI. Det er her du aktiverer din eLearning og udfylder de formularer, som gør at vi kan tage dig med i vandet.

 2. Når vi taler om formularerne har jeg specielt fokus på helbredserklæringen. Hvis du svarer ja til spørgsmål 3, 5 og 10 eller et hvilket som helst spørgsmål på side to af helbredserklæringen, skal du medbringe en lægeattest, som ikke må være mere end 12 måneder gammel.

 3. Inden første kursusdag skal du have taget al eLearning, udfyldt alle formularer og hvis nødvendigt, sendt os en lægeattest. 

 4. Du modtager information fra din instruktør omkring mødetid og sted. Dykkerstedet kan blive ændret med kort varsel, da vejret kan gøre, at vi må afvige fra vores typiske dykkersteder som er Amager Strandpark, Jollevej 5, 2300 KBH S og Trykkerdammen, Sdr. Strandvej, 3000 Helsingør. Husk, at du selv skal kunne komme til og fra mødestedet. 

Coldwater_UK Underwater (52).jpg

Den første kursusdag

 1. Din instruktør venter dig på det aftalte mødested. Hun eller han har tøj på med Københavns Dykkerskole logoet, typisk en sort T-shirt og hvis det er koldt, en rød jakke. 

 2. Vi hilser på hinanden og de andre deltagere. På nogle kursus er der en quiz, som du skal skal tage. Her får du udleveret svarark mm. af os.

 3. Vi finder udstyret frem til dig og vi viser dig hvordan det skal samles og hvordan det virker.

 4. Vi gør klar til at gå i vandet. Du modtager en briefing, tager udstyr på, laver makkercheck og går i vandet. 

I vandet

 1. I det lave vand, giver din instruktør dig de sidste information og checker, om alle er parate til at  dykke ned. Vi venter på hinanden. 

 2. Vi laver de øvelser på bunden, som din instruktør har fortalt dig om. Når du har lavet en øvelse tilfredsstillende, går vi videre til næste øvelse, indtil vi går til overfladen og ind på det lave vand igen. 

 3. I vandkanten eller på land taler vi om de øvelser vi har lavet og du modtager feedback og tips og tricks til øvelserne. Hvis der er en øvelse som driller, taler vi om hvordan du kommer i mål med øvelsen og vi prøver igen. 

 4. På sidste kursusdag, når du har lavet alle øvelser på kursus på en overbevisende måde, afslutter vi kursus og taler om alt det du har lært. 

 5. I løbet af 7 dage modtager du dit digitale kursuscertifikat og du kan nu bruge dit kursus i fremtidige dyk. 

Godt at vide om kursus gennem Københavns Dykkerskole

 1. Alle vores instruktører er certificerede i livreddende førstehjælp og er redningsdykkere

 2. Alle vores instruktører er certificerede gennem PADI (Professional Association of Diving Instructors). Med PADIs internationale standarder, kan du altid finde et PADI center uanset hvor i verden du dykker, som kan tage dig med ud på eventyr.

 3. Med en FLEX-forsikring kan du flytte dit kursus én gang, hvis du bliver forhindret i at deltage. Når du booker kan du vælge FLEX-forsikringen til.

 4. Din tilmelding er bindende. Booker du uden FLEX-forsikring og er forhindret i at deltage på kursus, tilbyder vi dig ikke pengene tilbage. Det samme gælder, hvis du afgår fra kursus før certificering. 

bottom of page